Agile Coffee Blog - The beginning

Agile Coffee

Concurrentie voorkomen?

Als freelance Scrum Master ben ik lid van verschillende netwerkorganisaties zoals O.N.S. Den Bosch en JCI Quadrivium. Veel van deze organisaties kennen een beroepsexclusiviteit, dat betekent dat er slechts 1 lid een bepaald beroep kan uitoefenen. De reden? Concurrentie binnen de vereniging voorkomen.

 

Of kennis delen?

Als freelancer ben ik echter ook graag onderdeel van een uitgebreid netwerk Agilisten en Lean Belts. Kennis ontwikkelt zich immers het beste als ze gedeeld wordt.

 

Mijn eerste Agile Coffee

Daarom ben ik vandaag naar Nijmegen gecrosst en heb ik deelgenomen aan mijn eerste Agile Coffee. Wat een ontzettend leuke, interactieve en leerzame ervaring, en tevens de inspiratie voor de Agile Coffee Blog.

 

Ik hoop dat mijn blogs, over de onderwerpen die aan bod zijn gekomen tijdens de Agile Coffee's,  jou ook inspireren om je kennis te delen.

 

Tot de volgende Agile Coffee!

 

Groet,

Marlies

Reactie schrijven

Commentaren: 0